Sökmotoroptimering, SEO

Det spelar ingen roll hur fantastisk din hemsida är om ingen hittar till den. Sökmotoroptimering syftar till att förbättra din placering hos sökmotorer och driva trafik till din webbsida.

Sökmotoroptimering eller sökordsoptimering är ett ständigt pågående arbete, inte något man gör en gång för att sedan luta sig tillbaka. Det finns dock vissa grundläggande saker man bör tänka på när man konstruerar en webbsida för att öka sina chanser att placeras, rankas, högt på sökmotorernas listor för viktiga sökord, nyckelord.

Alla bör göra en grundläggande optimering av sin sajt för att anpassa den för sökmotorer som Google, Yahoo! och andra. När vi genomför en sådan optimering går vi bland annat igenom texten på din sida för att göra den så sökmotorvänlig som möjligt, vi analyserar sökord och ser till att dessa förekommer på ett bra sätt, vi anpassar meta-taggar i koden och vi arbetar för att skaffa inlänkar till din webbplats.

Vi arbetar med oslagbart lågt timpris, eller för ett fast överrenskommet pris per uppdrag då arbetet är lättavgränsat. Vi erbjuder alla nya kunder de första fem timmarna till rabatterat pris för att visa att vi arbetar för hållbara kundrelationer. Prova-på-erbjudandet gäller endast nya kunder och vid ett uppdragstillfälle.

Kontakta oss för prisinformation eller offert på info@darkodesign.se.n.se.

sökmotoroptimering SEO