Webbdesign och webbutveckling

Bra webbdesign innebär en sida som är estetiskt tilltalande, enkel att navigera, den presenterar ett bra språk och den gör hemsidan synlig för kunder och besökare via sökmotorer genom god sökmotoroptimering.

Vi erbjuder er allt det ni behöver för att presentera er på bästa sätt på Internet. Vi arbetar med Css-design, vilket är en designmodell som garanterar att sidan håller de standarder som gäller på Internet idag och också gör uppdatering och underhåll enkelt. Vi hjälper er oavsett om det är en helt ny hemsida ni vill utveckla eller en existerande ni insett behöver uppfräschning och modernisering. Är kontinuerlig uppdatering viktig för dig utvecklar vi gärna din sida i något existerande CMS (Content Management System) som till exempel Wordpress eller Joomla.

Att tänka på när man skapar en hemsida är inte bara det rent visuella, även om detta är viktigt och det första man ser. Du vill att dina kunder ska gilla det ögat ser, men du vill också att de ska förstå din hemsida, att de ska kunna navigera, hitta det de ska och vilja komma tillbaka. Vi har helheten i åtanke när vi utvecklar en hemsida. Det är bra webbdesign.

Vi arbetar med oslagbart lågt timpris, eller för ett fast överrenskommet pris per uppdrag då arbetet är lättavgränsat. Vi erbjuder alla nya kunder de första fem timmarna till rabatterat pris för att visa att vi arbetar för hållbara kundrelationer. Prova-på-erbjudandet gäller endast nya kunder och vid ett uppdragstillfälle.

Kontakta oss för prisinformation eller offert på info@darkodesign.se.

webbdesign