E-handel

Dags att ta steget till egen webbutik och starta framgångsrik e-handel med egen webbshop? Vi hjälper dig att välja och implementera.

Idag är det enklare än någonsin att starta sin egen webshop och på nolltid komma igång med försäljning på Internet. Vi samarbetar med välrenommerade e-handelsföretagen E-butik.se och Starweb.se. Har du önskemål om annan e-handelslösning hjälper vi dig förstås med denna också. Du kan välja att själv sköta registreringen genom att besöka vald leverantör eller att låta oss sköta hela eller delar av processen. Vi tar, om så önskas, hand om hela implementeringen av din grafiska profil, inställningar och allt som behövs för att du skall komma igång med din webbutik. Vi kan även hjälpa dig att flytta din nuvarande webbshop till ny plattform.

E-butik - Webbshop för bättre e-handel

E-butik.se

För små och medelstora företag med företrädesvis inhemsk handel rekommenderar vi E-butik.se Du får en modern och funktionell internetbutik samt fri support till ett mycket fördelaktigt pris. Prova gratis i 10 dagar.

Besök E-butik.se

Starweb.se - Webbshop för bättre e-handel

Starweb.se

Starweb erbjuder tre butiksstorlekar som kan byggas ut med extra funktioner och passar alltså alla typer av företag, små som stora. Du får tillgång till fri support och kan använda dig av obegränsat antal språk och valutor. Prova gratis i 30 dagar.

Besök Starweb.se

Vi arbetar med det oslagbart låga timpriset på 360:-/tim (exkl. moms) eller för ett fast överrenskommet pris per uppdrag. Vi erbjuder alla nya kunder de första fem timmarna för 300:-/tim (exkl. moms) för att visa att vi arbetar för hållbara kundrelationer. Prova-på-erbjudandet gäller endast nya kunder och vid ett uppdragstillfälle.

Kontakta oss för mer information på info@darkodesign.se.